Contact

Op RapTalent.nl is het mogelijk om zelf nieuws in te sturen, maar je kunt ook nieuwe muziek insturen. Dit kun je hieronder doen via het formulier. Je ziet hieronder 2 formulieren. De een is voor nieuws en de ander voor de muziek. Zorg er voor dat je alle velden invult. Alleen dan kunnen wij kijken of wij dit kunnen publiceren op RapTalent.nl

Andere vragen?

Heb je een andere vraag? Een suggestie? Of wil je gewoon wat kwijt? Dan mag je een email sturen naar info@raptalent.nl

Onderstaand formulier is bedoeld om zelf nieuws te melden. Dit kun je doen als artiest, maar ook als bezoeker. Belangrijk is dat je alle velden van het formulier invult.

Bron = wie heeft het gepubliceerd? Of waar heb je het nieuws vandaan gehaald? Graag een link vermelding.

Afbeelding of foto: Graag ontvangen wij een afbeelding of foto die bij het nieuws artikel geplaatst kan worden.

Stuur zelf nieuws in

13 + 12 =

Hieronder kun je het formulier invullen om ons op de hoogte te brengen van een nieuwe track of album. Vul het formulier a.u.b. volledig in. Zodat wij je nieuwe track of album kunnen publiceren op onze website.

Link naar de track: Vul hier de link naar het audio bestand in. Dit kan bijvoorbeeld een youtube video zijn. Of een Spotify link.

Omschrijving van de track of het album: Geef hier zoveel mogelijk informatie over je muziek. Waar gaat het over, waar is het op gebasseerd? Alle info die betrekking heeft tot de muziek. Zo kunnen wij namelijk een mooi artikel samenstellen.

Instagram artiest: Posten wij je nieuwe muziek op onze website, dan delen we deze ook op onze socials, met name instagram. Vul je artiesten instagram in, zodat wij je ook kunnen taggen!

Stuur nieuwe muziek in

6 + 4 =

Pin It on Pinterest