Josylvio kondigt datum AFAS Live show aan en zet volgende stap in carrière

door | feb 27, 2024 | Nieuws

Source :

Josylvio kondigt datum AFAS Live show aan en zet volgende stap in carrière

Josylvio, de getalenteerde rapper uit Naarden, heeft onlangs aangekondigd dat hij klaar is om een grote stap te zetten in zijn carrière. Hij zal namelijk zijn eigen show geven in de bekende concertzaal AFAS Live. Met deze stap treedt hij in de voetsporen van andere succesvolle Nederlandse artiesten zoals CHO, Lijpe, Boef en Jonna Fraser.

De rapper werkt momenteel hard aan nieuwe muziek, met hits als “Flip Flop”, “PK’s” en “Tijden Zijn veranderd”. Deze nummers dienen als opwarmertjes voor zijn aankomende album, dat het zevende soloalbum zal zijn van de frontman van Hella Cash. Het nieuwe album komt na zijn succesvolle release “Vallen en Opstaan” uit 2022.

Om dit bijzondere album te vieren, heeft Josylvio aangekondigd dat hij een groots optreden zal geven in de AFAS Live. De show staat gepland op 10 mei en de kaartverkoop begint op 23 februari om 12:00 uur. Dit belooft een spectaculaire avond te worden die je absoluut niet wilt missen!

Ben jij fan van Josylvio? Zorg dan dat je erbij bent op 10 mei en koop jouw kaarten tijdens de start van de kaartverkoop op 23 februari om 12:00 uur. Dit wordt zonder twijfel een onvergetelijke show waarin Josylvio zijn fans trakteert op een geweldige avond vol energie en zijn beste hits. Mis het niet! En bestel je tickets op tijd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Josylvio (@josylvio)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwe muziek?

Schrijf je dan nu gratis in voor de nieuwsbrief.

Stuur zelf nieuws of nieuwe muziek in. Wij bekijken dan of wij dit kunnen plaatsen op onze website. 

Om nieuws of nieuwe muziek aan te melden kun je dit formulier invullen.

Pin It on Pinterest