Over Raptalent.nl

Raptalent is opgericht door Dave Gerrits in februari 2024. Dave is een ondernemer (webdesigner & domeinnaam verkoper). Maar ook zorgverlener / mantelzorger voor zijn zoontje met 24×7 complexe zorg. Een flinke kluif! Zie WieisDaan.nl

In aanraking gekomen met rap door zijn vrouw

Zelf heeft Dave nooit een relatie gehad met rap / hiphop muziek. Maar dit is ontstaan door zijn vrouw. Die deze muziek juist luistert. Zo is Dave zich ook gaan oriënteren op deze muziek.

Het idee met RapTalent.nl

Dit idee is tot stand gekomen omdat Dave per toeval aan dit domein kwam. En daarnaast door de crowdfunding (voor zoontje Daan) in 2023 / 2024 met diverse rappers in contact kwam op instagram via DM. Het doel is heel helder. Het dagelijks brengen van nieuws uit de rap en hiphop scene. Maar ook nieuwe muziek publiceren op de website. Zo probeer ik een nieuw en interessant platform op te bouwen dat actueel is.

Te weinig positieve platforms voor de rap / hiphop scene

Ook een reden om raptalent.nl te starten is omdat Dave persoonlijk vindt dat er maar weinig positieve platformen zijn voor deze artiesten. Je leest en ziet heel veel over artiesten en muziek in de media. Maar de rap en hiphop scene komt daar maar weinig in voor. En als er hier en daar wat verschijnt in de media is dit vaak niet geheel positief. RapTalent.nl staat daarom juist voor de rappers! Bring the positive vibes! Met dagelijks nieuws en regelmatig nieuwe muziek. Zo hoop ik RapTalent.nl uit te bouwen tot een mooi en interessant platform.

Zelf nieuws en muziek insturen

Naast dat ik zelf dagelijks online op zoek ga naar de laatste nieuwtjes in de rap en hiphop scene, en op zoek ga naar nieuwe tracks van rappers. Kun jij als bezoeker van RapTalent.nl ook je eigen nieuws en of muziek insturen. Dit kun je doen door het formulier volledig in te vullen. Zo kan het dus zijn, dat jouw nieuwe track of nieuwtje spoedig op RapTalent.nl wordt gepubliceerd.

 

Pin It on Pinterest