Politie neemt drastische maatregelen om escalatie na de dood van Bigidagoe te voorkomen

door | feb 27, 2024 | Nieuws

Source :

Politie neemt drastische maatregelen om escalatie na de dood van Bigidagoe (26) te voorkomen

Op een fatale zondagochtend schrok Nederland op door het tragische nieuws van de dood van Bigidagoe, die werd neergeschoten in de nabijheid van station Sloterdijk in Amsterdam. Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden en de politie doet er alles aan om deze zaak op te lossen. Via hun officiële website doen ze dan ook een klemmende oproep aan ooggetuigen om zich te melden en waardevolle informatie te delen.

Momenteel worden bewakingsbeelden uit de omgeving nauwkeurig geanalyseerd. En worden alle sporen op de plaats delict minutieus onderzocht. Bovendien zijn ze op zoek naar mensen die mogelijk beeldmateriaal hebben van die bewuste avond. En personen die zich in de buurt bevonden ten tijde van het incident.

Omdat Bigidagoe geen onbekende was voor de politie. Houdt men rekening met verschillende scenario’s. Waaronder een mogelijk conflict binnen het criminele circuit of met een rivaliserende rapgroep. Het is echter vooral de angst voor wraakacties die bij de politie hoog op de agenda staat. Ze spannen zich tot het uiterste in om escalatie te voorkomen. En streven daarom naar een snelle arrestatie van één of meerdere verdachten. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen zij naar hun website.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwe muziek?

Schrijf je dan nu gratis in voor de nieuwsbrief.

Stuur zelf nieuws of nieuwe muziek in. Wij bekijken dan of wij dit kunnen plaatsen op onze website. 

Om nieuws of nieuwe muziek aan te melden kun je dit formulier invullen.

Pin It on Pinterest