Rapper Boef verkoopt zijn appartementen aan Queensy Menig

door | feb 27, 2024 | Nieuws

Source :

Rapper Boef verkoopt zijn appartementen aan Queensy Menig

Boef, de bekende rapper, heeft zijn definitieve vertrek uit Nederland gemaakt en is naar Dubai verhuisd. Hij heeft daar een indrukwekkende Rolls Royce ter waarde van een half miljoen gekocht. Om deze stap te kunnen maken, heeft Boef twee appartementen in Nederland verkocht. Echter, deze verhuizing ging niet zonder slag of stoot. Er ontstond namelijk een online conflict met het verhuisbedrijf dat de verhuizing had verzorgd. Rapper Boef verkoopt zijn appartementen aan Queensy Menig!

Naast deze opmerkelijke ontwikkelingen, meldt Pure Luxe dat Boef’s emigratie nu ook officieel is geregistreerd bij de Basisregistratie Personen van de staat. Ondanks zijn vertrek uit Nederland staat zijn villa ter waarde van 2,1 miljoen euro nog steeds te koop.

Interessant genoeg werden beide appartementen die Boef heeft verkocht voor 310.000 euro elk overgenomen door niemand minder dan profvoetballer Queensy Menig. Menig begon zijn carrière bij Ajax en speelde daar van 2007 tot 2015 voordat hij uiteindelijk Jong Ajax bereikte. Helaas slaagde hij er nooit in om het eerste elftal te halen en werd hij tijdelijk verhuurd aan PEC Zwolle.

Na zijn huurperiode bij PEC Zwolle vertrok Menig naar Nantes en maakte hij verschillende tijdelijke overstappen voordat hij uiteindelijk in 2019 bij FC Twente belandde. Momenteel speelt de Amsterdammer voor Sivasspor in Turkije.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwe muziek?

Schrijf je dan nu gratis in voor de nieuwsbrief.

Stuur zelf nieuws of nieuwe muziek in. Wij bekijken dan of wij dit kunnen plaatsen op onze website. 

Om nieuws of nieuwe muziek aan te melden kun je dit formulier invullen.

Pin It on Pinterest